bambi

En härlig höstdag med Stormtroopers
 
Det var pigga och glada barn igår. Skönt att se dom så efter några dagar av hosta, feber och ont i halsen. Dom behövde verkligen komma ut efter tre dagar hemma. Så dom var jätteglada att vi skulle åka in till stan och gå och se Star Wars Rebels.
 
 
 
En härlig höstdag, som ni ser! Jag bor typ i mina jeans från me&i, älskar dom… måste tvätta dom idag så att jag kan fortsätta ha dom..haha… Leahs jeans har hon ärvt av Zack och det är alltid lika kul att se henne i hans gamla kläder. Hon känns så stor då, på nåt vis  😉  Älskar Zacks scarf som han fick förra året, den kommer från Scotch Shrunk och hans färgglada byxor är från Geggamoja.
 
 

Barnen fick träffa på några Stormtroopers utanför bion. Supercoolt tyckte Zack (som ni kanske ser!). Några kommenterade på Instagram att det var onödigt av dom att ha vapen när det var ett barnevent. Ja, det var det kanske… men vad ska jag göra? Jag kan ju inte åka hem igen så fort jag ser att dom har vapen. Vi har total-förbud mot leksaksvapen hemma, men jag tror inte att dom tog skada av att se stormtroopers med vapen så där.

Vi fick se första avsnittet av Star Wars Rebels, som är en tecknad serie baserad på Star Wars som kommer att gå på Disney Channel och Disney XD. Zack tyckte det var jätte bra och han är nog i perfekt ålder för serien. Leah är nog lite för liten och tappade tålamodet lite att hänga med vilka som tillhörde vilka, osv.

 
Efter visningen av Star Wars Rebels så fick barnen utföra olika uppdrag där dom fick stämplar på ett kort. Det var olika Jedi-inspirerade uppdrag och så blev det lite mat och gott. 🙂