bambi

Lite påfyllning i barnens garderober
 

Puh, från jobb och ärenden in till stan för att shoppa lite åt barnen. Jag hade en 20% rabattkupong hos Åhléns så jag passade på att kitta barnen med nya höstskor, vinterjacka, mm.

Leah var jätteglad för sitt nya panter-set från Mini Rodini (ni ser väl vilken farlig panter hon är här ovanför?). Leah har egentligen storlek 116 just nu men jag köper 116/122 åt henne i Mini Rodini och det är lite stort men då kan hon ha kläderna ett tag tänker jag.

 
Alltså, den här mössan med två bollar eller ”öron” – hur gullig? Jag gick tillbaka efter jag redan hade tagit det jag skulle handla och tog den, nu ångrar jag inte det! Ser framför mig henne i den när vi är i fjällen, hur gulligt?
 
 
Som vanligt så får Zack lite mer än Leah, men så är det när man är störst… Leah får ju ärva dessa kläder sen. Zack har storlek 122, så Mini Rodinis storlekar är lite knepiga. Jag har testat 128/134 men han drunknar i det (dessutom är han så spinkig) så jag köper faktiskt samma storlek som till Leah till honom, 116/122 men då passar allt bra NU i alla fall. Knepigt det där med storlekarna….
 
 

Det enda som jag verkligen verkligen ville ha från hela höstkollektionen var denna vinterjacka. Jag älskar lila, så en lila jacka är rena drömmen för mig. Sen att lägga till pingviner och en snygg huva, ja, då kan jag bara inte låta bli att köpa!

Panda-tröjan är i 100% ekologisk merinoull. Seriöst den mjukaste skönaste tröjan jag någonsin känt på. Zack ville inte ta av sig kläderna efter han provade dom och det förstår jag! Jag skulle gärna vilja köpa fler av merino-ull plaggen till barnen men dom är lite väl dyra, tyvärr!

Jag matchade panda-tröjan med dom randiga rib leggingsarna, det blev väldigt snyggt tyckte jag! På huvudet har han en vändbar panda-mössa, den vet jag inte om vi ska behålla… matchar ju inte riktigt…