bambi

Julfirande hos min syster

Igår var vi och firade lite jul hemma hos min syster. Vi har inte den bästa sammanhållningen på min sida av släkten. Jag har inga helsyskon och för bara några år sen så var vi alla tre systrar (på min mammas sida) tillsammans för första gången. Min mamma har inte gjort nånting för att föra samman oss systrar eller släkten överhuvudtaget, vilket jag kan tycka är synd.

Min äldsta syster (som vi var hos igår) tappade jag kontakten med under många år. Men en dag för ca 8-9 år sen så åkte jag och maken förbi huset som min syster då bodde i. Jag visste att hon bodde där, men vi hade ingen kontakt just då och hade inte haft det på många år. Men så såg jag min systerdotter utanför huset så, jag tvärbromsade och åkte in till huset. Min syster och hennes barn blev jätteglada och sen dess har vi hållit kontakten. Gissa om jag är glad att jag faktiskt stannade till vid hennes hus!

 
Här ovanför ser ni pepparkakshuset som min syster har gjort. Det ligger nog i släkten att tycka om att baka….
 
 
 
Vi åt en härlig julmiddag som min syster hade dukat upp. Alla hennes tre barn kom över, varav den ena har två egna barn (ja, min syster är mormor! vilket gör mig till ”mormors syster”, känns så skumt!).
 
 
Julklappsutdelning!
 
 
Haha, ser ni hur Leah försöker öppna sitt paket?!
 
 
 
Sen blev det förstås även en hel del fika och gott!