bambi

Motivation till viktminskning

God morgon ny vecka! Hur går det för er där ute? Ni har väl inte tappat motivationen? Jag vet att ni är många som försöker äta och leva nyttigare. Några har kanske hoppat på Viktväktarna också? Vad motiverar dig att gå ner i vikt? Det finns så många fördelar med att gå ner i vikt när man är överviktig. Här är några av mina anledningar till viktminskning:

* Trivs bättre med mig själv och min kropp
* Blir gladare och piggare
* Jag vill vara rädd om min kropp så att jag orkar leka med eventuella barnbarn och barnbarns barn
* Det minskar risken för många olika sjukdomar

 
 

Lite drygt 1 ½ månad och 6 kilo mellan bilderna…

Viktväktarna funkar så bra och är för mig en bra måttstock gällande mat och motion. Även om jag inte har gått på möten, för att jag inte känner att jag hinner med heltidsjobb, två små barn och bloggen så har det fungerat så himla smidigt att köra allt online. Som ni ser, så funkar det verkligen! Jag har verkligen älskat detta samarbete med dom.

Jag tycker att det är så skönt också att inte behöva lägga så mycket energi på att inte trivas med sig själv. Att hålla på byta kläder 4-5 gånger för att jag ser för tjock ut i det eller för att kläderna är för tajta. Så man kan säga att Viktväktarna har sparat mig både energi och tid  😉

Hur gör ni själva för att hålla motivationen uppe? Jag blir så motiverad av att se och känna resultat. Berätta gärna och dela med er av era tips!