bambi

Promenad bland kossor och snokar
 
Vi lyckades pricka in en promenad mellan två regnskurar. Hela familjen tänkte gå och titta på kossorna. Zack ville cykla medans vi andra gick och det var ju ett utmärkt tillfälle för honom att få cykla lite då det är väldigt lite bilar på den vägen.
 
 
Vi har beställt en ny cykel åt honom. Den här som han har är 16 tum och lite för liten för honom, så det får bli en 20 tum nu för honom. En ny hjälm är beställd också.
 
 
Stopp på vägen för att titta och klappa lite på häftiga insekter…
 
 
 
Älskar att allt detta finns så nära oss. En liten promenad blir till upptäcktsfärd där barnen lär sig massor om djur och natur.
 
 
En bebis-snok såg vi på vägen också. Jag är inte så förtjust i ormar, då jag har blivit biten av en huggorm. Men jag vill inte överföra den rädslan till barnen, sen så har snokar inte ens några huggtänder så det känns ändå rätt okej.
 
 
Teater här hemma i ösregnet
 

Hera tittar ut på regnet

Oj, vad det har regnat mycket idag. Stundvis verkligen öst ner. Vi hade inga speciella planer så jag trodde att barnen skulle bara sitta framför iPad:en hela dagen eller titta på tv. Men nej, dom har varit väldigt påhittiga. Dom började med att sälja biljetter till oss till en teaterföreställning.

 
Zack hade skrivit manus, där det stod ”dom pusades, dom pusades och kramades” och ni ser ju…. aporna pussades…  😉
 
 
 
Vi fick även en dansuppvisning senare. 🙂
Krabbfiske från bryggan
 
Ett måste när man är på västkusten är ändå att fiska krabbor från bryggan. Det hör verkligen till och jag minns själv hur jag gjorde det när vi semestrade på västkusten.
 
 
Vi använde räkor som bete och satt sen och väntade på att dom skulle komma och nappa. Vi fick upp flera stycken och det var ju väldigt spännande tyckte barnen!
 
 
 
Den allra minsta som vi fiskade upp vågade Leah till och med att hålla i och ”klappa”.
 
 
 

Båda barnen tycker om djur så det var så roligt för dom att få närkontakt med ett nytt slags djur.

Jag tror att barnen också kommer att förknippa västkusten med krabbor! Vi åker gärna tillbaka till västkusten nästa sommar redan, för det har verkligen varit en underbar och minnesvärd resa!