bambi

Första idrottslägret
 

Den här veckan har Zack varit på sitt allra första idrottsläger. Han har fått prova på olika sporter varje dag men det har också varit hinderbana och annat roligt. Det har varit både positivt och negativt, men ändå mest positivt. Varken jag eller hans pappa är särskilt intresserade av sport och idrott så det är nyttigt för honom att få prova på.

Vissa delar av lägret var inte så välordnat, som t.ex. så såg han fram emot vattenkriget dom hade igår men vattenballongerna räckte inte till alla så Zack kunde inte ens vara med. Sånt är tråkigt. Det har även hänt lite annat under veckan.

Maken har satt upp Zack på väntelista för att börja med klättring (något som maken själv håller på med), men det är 1-2 terminers väntan. Men vi ska prata lite mer med Zack om vilken sport han gillade mest nu under veckan, för dom har provat på allt från handboll, basket, innebandy, fotboll till brännboll. Så jag hoppas att han hittade nåt han tyckte om.

 
Han säger i alla fall att han vill gå på idrottsläger nästa sommar igen och då ska även Leah få gå (det är från 6 år så hon kunde inte i år).