bambi

Barnvänliga Stöten
 
Vilket underbart påsklov vi har haft i Stöten! Jag känner mig så lyckligt lottad och så tacksam över att vi kan låna svärföräldrarnas stuga där. Stöten är så otroligt barnvänligt också, perfekt skidsemester för barnfamiljer!
 
 
 
Näst-sista dagen fick barnen skidglasögon som vi köpte till dom. Lite för att peppa dom också inför skidåkningen men så var det så soligt så det behövdes verkligen också!
 
 
Det är alltid skidskolor igång för alla möjligt nivåer och åldrar (tror att 3 år är minsta åldern). Skidlärarna är verkligen helt fantastiska och tar sig tid. Zack och Leah missade första dagen av skidskolan eftersom Zack hade feber och var sjuk. För Zack var det inga problem att hoppa in i sin vanliga grupp men Leah som aldrig hade åkt skidor förut fick byta grupp och vara med i en grupp med lite yngre barn och bara tre barn i gruppen. Det var rätt beslut av skidlärarna för hon behövde verkligen vara i en mindre grupp och med riktiga nybörjare. Hennes skidlärare var otroligt tålmodig med henne, speciellt när hon ibland var rädd. Det är så värt det att stoppa barnen i skidskola!
 
 
Sista dagen på skidskolan kom Stötens maskot Vargy och hade dragkamp med barnen mot skidlärarna. Vargy är så mysig och tar sig verkligen tid att krama alla barnen som vill.
 
 

Det finns även barnens after ski och så massor med roliga aktiviteter för barnen i Stöten.

Vilka underbara minnen hela familjen har fått efter denna vecka! När jag märkte hur barnen älskade att vara i Stöten så känner jag att vi borde åka dit oftare. Så vi får se om vi kanske åker dit nästa år igen (tidigare har vi sagt vartannat år eftersom jag föredrar värme).