bambi

Hon är en sån som kommer att testa allt en gång
 

God morgon ny vecka! Ibland överraskar ens barn verkligen en. Det är väl lite av tjusningen med barn, man vet aldrig vad som kan hända. Leah är verkligen full av överraskningar och hittar på en hel del tokiga saker.

Som för nån vecka sen, när jag och maken var på mellanvåningen och Leah kommer ner från övervåningen väldigt tyst och verkade nästan rädd. Hon viskar till mig ”mamma, ett russin ramlade in i näsan och nu får jag inte ut den”. Jag blev chockad och bilder av hur vi får åka in till akuten med henne för att plocka ut det där russinet kom upp i huvudet.

Maken plockar fram en pincett och stoppar in i näsborren, men han ser inte ens det där russinet! Så det var ingen idé…. då kom jag på att hon kunde försöka blåsa ut russinet. Så jag höll för andra näsborren och bad henne blåsa så hårt hon kunde med näsan – och ut for russinet! Snacka om att jag blev lättad!

Men lite typiskt Leah att göra något sånt (för nej, jag tror inte riktigt på att russinet ramlade in i näsan….haha). Hon kanske inte har så bra impulskontroll och bara måste testa saker som faller henne in, som när hon slickade på en iskall stolpe och fastnade med tungan! Än så länge har allt slutat väl, men jag bara väntar på att vi ska behöva åka in till akuten med henne, lilla busungen!  🙂