bambi

Yeah! Jag är Gastrofys nya kock!
God morgon vänner! Jag har nåt så roligt att berätta! Jag är så stolt och glad över detta – jag är Gastrofys nya kock! För er som inte känner till Gastrofy så är det middagskassar, där du själv får välja vilka middagar du ska äta. Då kommer 40 stycken av mina recept finnas hos dom, som ni kan välja mellan och ni kan prenumerera på (men det är ingen bindningstid)!
 
 

Jag har förstås valt ut mina och era favoritrecept bland dessa 40 recept. Jag tackade ja till att samarbeta med Gastrofy för att jag älskar deras koncept. Annars så är det ofta någon maträtt som man inte tycker om i dom där färdigplanerade matkassarna. Hos Gastrofy kan man byta ut och välja själv vilka maträtter man vill ha. Man betalar bara för dom råvaror man köper (man kan alltså välja att ta bort en råvara som man redan har hemma – och behöver då inte betala för den) och man kan även lägga till extra råvaror om det är något man behöver få hem.

Jag har ett erbjudande till er läsare – om ni blir medlemmar nu hos Gastrofy så får ni 200 kronor rabatt med rabattkoden Bambi

 

P.S. Eftersom Gastrofy erbjuder er en av mina veckomenyer så blir det ingen veckomeny här i bloggen idag, men nästa söndag dyker det upp igen som vanligt!