bambi

Två små skidåkare
 
 Hej torsdag! Dagarna svischar förbi här i Sälen. Det är så roligt att se barnen åka en massa skidor och hur roligt dom tycker att det är. På morgonen är det skidskola och sen efter så åker vi med barnen.
 
 
Leah vill mest åka störtlopp, varför ska man hålla på och svänga liksom?
 
 
Och ibland blir det nån fikapaus så att man får värma sig lite….
 
 
 
Zack har blivit jätteduktig och åker helt själv både lift och sen nerför backen.
 
 
 
Som sagt, störtlopp för Leah!
Skidskola för barnen
 
Äntligen kunde barnen komma igång med skidskola. Dom missade första dagen på grund av att Zack var sjuk, så dom fick hoppa direkt in i allt under andra dagen. Båda var satte i nybörjargrupper men Zacks lärare sa att det märktes att han hade gått i skidskola förut.
 
 

För Leah var det första gången hon åkte skidor. Hon var lite rädd för knappliften men tyckte att själva skidskolan var jätterolig.

Efter skidskolan så åkte vi tillbaka till stugan. Stugan tillhör mina svärföräldrar och vi har varit här flera gånger, men inte varje år. Jag är inte så jätteförtjust i att åka skidor så därför har det inte blivit så ofta men jag känner nu när barnen har börjat åka lite grann så bör vi nog försöka åka hit varje år.

 
Det blir mycket mys i stugan. Barnen tog med sig Uno och har tvingat alla att spela med dom  😉
 
 
 
Påskäggsjakt
God morgon påskafton! Nu är det verkligen vår på riktigt, för vi vaknade upp till myror inne i huset (!!). Det om något är ett vårtecken, även om det kanske inte är det trevligaste vårtecknet…
 
 
Barnen har fått vara ute på påskäggsjakt ute i trädgården. Vi har ju en stor 2000 kvm skogstomt som verkligen är perfekt för sånt här.
 
 
Det blir att klättra upp för ”berg”, leta i buskar och bland stenar. Jag älskar vår tomt på grund av den äventyrliga känslan barnen får. Det var mycket på grund av tomten som vi köpte huset. Och ändå bor vi inte så långt från stan, så vi får verkligen det bästa av två världar!
 
 
 
Dagens skörd blev tre ägg var till barnen. Ett med lite gott och två med leksaker och annat  😉