bambi

The Angry Birds Movie

God morgon! Ni som följer mig på Instagram (@bambiblogg) såg att jag hade med mig Zack och två av hans kompisar till galapremiären av The Angry Birds Movie.

Jag var mycket tveksam om jag verkligen skulle ta med mig Zack och TVÅ kompisar på utflykt till stan så där. Jag vet hur han är när han har kompisar här hemma, han kan bli väldigt uppspelt och busig. Men han har två bästa kompisar och han ville så gärna ta med dom, som tur var så ville inte Leah se filmen.

 

Barnen tyckte allt var så häftigt. En av kompisarna tyckte att detta var det häftigaste han någonsin varit med om – få gratis godis, dricka och goodiebags. Dom frågade hela tiden om dom fick behålla sakerna. Jag hoppas att Zack fick lite perspektiv på hur lyckligt lottad han är som får gå rätt ofta på såna här events.

Barnen tyckte även att det var häftigt att få se filmen före alla andra. Den har premiär på fredag. Zack har nog pratat om den i en månads tid så han har verkligen sett fram emot filmen. Han är ett stort Angry Birds-fan och har alltid spelat spelen mycket och han älskade när vi besökte Angry Birds parken på Gran Canaria.

 

Filmen då! Den var ca 1 ½ timme lång och barnen älskade den! Den är väldigt trogen spelen och det är stor igenkänningsfaktor för barnen. Jag skulle säga att den passar barn från 5 år och uppåt.

Filmen handlar om hur grisarna kommer till fåglarnas ö. Först är grisarna jättesnälla men sen lurar dom fåglarna och tar alla deras ägg (för att äta upp dom). Fåglarna måste då åka över till grisarnas ö för att rädda alla sina ägg. Filmen har många små-roliga inslag och den är i 3D, vilket alltid är häftigt!