bambi

Min radiodebut
 

Några av er uppmärksammade att jag var med i radio igår. Det var så att jag fick ett sms tidigt igår morse, straxt efter vi hade ätit frukost och vi höll på att göra i ordning oss för att lämna på skola och allt. I sms:et stod det att ”Hejsan! Läste att Region Halland av misstag använt sig av din semesterbild. Hinner du vara med och snacka om detta i direktsänd radio? Vore toppen! Mvh, Per Qvarnström Sveriges Radio Halland”

Grejen är den att jag har varit jagad av journalister (främst lokaltidningar) under senaste veckan och jag har inte riktigt orkat prata med dom. Jag har känt att det hela har blivit lite för stort. Så, jag svarade inte på sms:et heller.

När jag sitter på jobbet så kommer ett till sms, och ett till. Han skriver att det verkligen skulle ”göra hans dag” om jag kunde tänka mig vara med. Det skulle bara ta 5 minuter, osv, osv.

Så, jag går med på att svara på några frågor i direktsänd radio. Något jag aldrig har gjort förut, men det gick ju bra.

Ni som missade det, kan höra mig här.

P.S. Alla journalister som jag har pratat med har ju efterfrågat nån bild på mig att ha med och dom klagar alltid på att jag är så glad på alla bilder…. Haha… Expressen-journalisten kallade mig ”den evige leende människan”.