bambi

Födelsedagsfirande

Hej vänner! Jag vet att det var lite tyst från mig under gårdagen, men jag hann helt enkelt inte med att förbereda några blogginlägg i tisdags (jag brukar förbereda dom dagen innan).

För i tisdags fyllde ju Leah år. Hon var väldigt förväntansfull och väckte oss klockan 5 (!!) på morgonen och ville öppna presenter. Så jag var helt förvirrad hela dagen. Tisdagar är dessutom den dagen som jag har flest lektioner, så det var en riktigt lång och jobbig dag. Efter jobbet var det bara att snabbt hämta barnen för att åka hem och fika.

 
 

Jag hade bakat vaniljcupcakes och kolakakor. Hela familjen fikade tillsammans och sen blev det amerikanska pannkakor till middag, allt enligt födelsedagsbarnets önskemål.

Leah fick många olika presenter, gosedjur, spel, mm. Men en favorit var nog detta ägg, med en fågel inuti. Fågeln kläcks och sen kan det lära sig att prata och dansa och en massa grejer. Det var väldigt häftigt när fågeln kläcktes tyckte barnen.

 
 

Idag har jag min allra sista lektion med mina IB2:or (dom som går sista året på IB), för sen nästa vecka har dom sina exams.

Och igår ringde äntligen bilhandlaren och sa att jag kan komma och hämta vår nya bil nästa vecka. Som jag har längtat!