bambi

Det är skillnad på All inclusive och All inclusive
 

Hej igen från Karibien! Som sagt så blir denna vecka det en ”semesterblogg”, men jag har fått höra av er tidigare att ni brukar uppskatta mitt resebloggande! Men snart är allt som vanligt igen, en vecka brukar gå så snabbt.

Vi har valt ett hotell med All-inclusive denna gång. Det där med all-inclusive kan hålla väääääldigt olika kvalité. På detta hotell, som heter Iberostar Costa Dorada så är det extremt bra kvalité på maten och drycken. Här ovanför ser ni att Zack har en slushie, även dessa ingår.

 
Det finns alltid massor med färsk frukt, kokos, mm. Jag som älskar papaya (som är väldigt nyttigt också) är sååå lycklig över att det finns en massa färsk papaya här.
 
 
Karibien är verkligen ett amerikanskt resmål, vilket märks här…. när det till och med finns ett stort utbud av olika donuts till frukosten (!!!).
 
 
 
Glass är ett måste på semestern. Det finns flera sorter kulglass, med en buffé av strössel, hackade nötter och olika tillbehör. Här nedför ser ni även mjukglassmaskinen där man får gå och ta mjukglass hur mycket man vill! Mums!
 
 

Dessutom så fylls mini-baren på rummet på varje dag med cola-flaskor, sprite, fanta, vatten, öl, mm. Det finns en pop corn maskin vid poolen som är väldigt populär också.

Jag måste säga att detta är nog det bästa all-inclusive utbudet som jag har varit med om! Men det är väldigt amerikanskt och jag märker att mina första 9 år (då jag växte upp i USA) har verkligen påverkat mig, för jag stortrivs verkligen här! Maken tycker att maten och drycken är okej, han är inte överförtjust i donuts och amerikanska bakverk som jag… Men barnen är nog lika glada som jag är   😉