bambi

Historien om hur vi blev ihop
Idag för 7 år sedan så blev jag och sambon ihop och kysstes för första gången. Men vi har en längre historia ihop än så... om ni orkar läsa, här är historien om hur jag och sambon blev ihop:

När jag började gymnasiet (alltså ca 13 år sen.. oj, va tiden går fort) så fick vi alla en varsin bärbar dator. Detta var extremt ovanligt då, men detta var en nyöppnad gymnasieskola och dom ville locka dit elever. Jag hade redan innan en dator hemma (en gammal hederlig 486:a) som jag chattade på IRC på ibland. Jag var till och med Sop (super operator) på kanalen #Sweden (chat-kanalen) på Dalnet.


Men i allafall så satt man ju och chattade mestadels hela dagarna i skolan och där stötte jag på Älsklingen. Men då, så hade jag redan pojkvän (mitt första seriösa förhållande som varade i 4,5 år) så jag flörtade bara med älsklingen, inget mer. Vi hade även IRC-träff/fest där vi datanördar som brukade chatta i kanalen #sweden träffades i Göteborg, så där fick jag träffa älsklingen för första gången på riktigt! Men kom i håg att jag hade redan pojkvän, så inget hände! Men jag tyckte verkligen att han var jättesnygg och gillade honom verkligen!


Sen... typ 6 år senare... så var jag medlem på Aros-portalen en community för dom som bor i och i närheten av Västerås (jag bodde då i närheten och han är ifrån Västerås) och där hade jag ett kort på mig på min presentation. Jag hade tappat all kontakt med älsklingen, men så en dag får jag ett meddelande på Arosportalen från älsklingen som skrev "men är det inte du som jag chattade med för länge sen?" ... så då åkte jag och träffade honom... och nu var vi båda singlar... men vi skulle bara träffas som kompisar. Så jag följde med honom på en fest, bara som kompis, hade inga förväntningar. Men sen när vi kom hem efter festen så skulle han sova i soffan och jag i hans säng (vilket var i samma rum), och när vi låg där på varsin sida om rummet så började vi prata... och vi pratade... pratade HELA natten. Det var då vi märkte att vi tyckte nog om varandra  :)


Det roliga är ju att jag var redan attraherad av älsklingen första gången jag träffade honom i Göteborg, så jag tog lite kort på honom på den festen och har fortfarande kvar dom  :)


Det känns lite som om vi hör ihop eftersom vi hittade tillbaka till varandra så där  :)  *älskar honom*


Här är min dåvarande pojkvän och min nuvarande sambo, då vi träffades i Göteborg... tänk om jag visste då att vi 6 år senare skulle bli ihop (och att han 13 år senare skulle vara pappa till mitt barn)!
#1 - Agnieszka

ohh vilken söt historia! Ha det toppen!

kram

#2 - Therese - Eira min ögonsten - Tävlingar i bloggen

Vilken härlig historia! :D Grattis till 7 år tillsammans!

#3 - anna

härlig story!

#4 - jossan

Vilken härlig historia:) Och grattis på 7års dagen<3

#5 - stina

SÖTA!!