bambi

Åh, snö!!
-Åh, snö!!, utbrast både jag och maken när flygplanet närmade sig svensk mark.
Det kändes faktiskt ovant att se snö. Och kallt är det här hemma! Inte så konstigt att vi fryser när vi har gått från 35 grader till -2 grader på ett dygn. För vi har hållt på och rest i ett dygn (ganska så precis) när man räknar med färd till/från flygplatser och allt.

Barnen är så otroligt duktiga och lugna när vi reser, ingen gnäll eller gråt. Däremot så var det en hel del turbulens på flygresan och det var lite läskigt när man hörde hur alla i planet gaspade när det kändes som en berg- och dalbana i planet.Så här ser en tvåmånaders posthög ut. Och då har två paket gått tillbaka... som jag inte hann hämta ut... trist! Men en massa andra roliga paket (rena julafton), bland annat en massa nya Mollysar!

Nu så ska jag nog sova resten av dygnet... är helt slut i huvudet! Tusen tack till varenda en av er som har lämnat kommentarer under inlägget om tvättmaskinen! Jag blev helt förbufflad när jag såg att jag nästan hade fått 300 kommentarer under inlägget! Jag blir verkligen rörd och ni är så gulliga som säger att det är er bröllopspresent till mig! Söta ni!!!