bambi

Årets stora pepparkaksbak
Här ovanför ser ni pepparkaks-snöflingor och pepparkaksdrömmar.
 
I söndags så hade vi en massa julfix hemma. Vi köpte julgran men bakade även pepparkakor. Jag hade förberett en hemmagjord pepparkaksdeg några dagar tidigare så det var bara att sätta igång. Men det var inte så "bara" kan jag säga! Hälften av pepparkakorna hamnade i papperkorgen för antingen så blev dom brända eller så blev dom för tjocka (tyckte jag). Till slut så satt jag framför ugnen och vaktade pepparkakorna och då blev dom bra!
 
Kristyren blev toppenbra, som alltid. Bästa receptet, helt klart! Jag färgade en del av den rött, jag hade tänkt ha fler färger men efter mitt bråk med pepparkaksdegen så orkade jag inte det så det fick bli rött och vitt .
 
 
Pepparkakshuset blev jag riktigt nöjd med. Fick till bra is-tappar och skrev vårt efternamn (som jag har pixlat) ovanför dörren. Sen har jag hängt upp lite pepparkakshjärtan i julgranen. Igår tjatade och tjatade Leah om att hon skulle få äta upp sitt pepparkakshjärta men vi har sagt att det får hon göra efter jul. Jag har hängt barnens hjärtan lite högre upp i granen - för säkerhets skull  ;)
#1 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Så fint! :)

#2 - Fia

Dom får verkligen inte göra allt som dom vill, vilken dum fråga! Vi sätter verkligen gränser för våra barn och jag bara vänta på att nån skulle tycka till om detta. Men detta är ett beslut som vi som föräldrar fattat och inget som vi gjort på en kafferast, punkt slut!

Svar: I ditt inlägg så skrev du att ni hade tänkt vänta men eftersom barnen själva ville så gjorde ni det nu ändå. Då låter det som att barnen har fått bestämma över detta ändå rätt stora beslut.
bambi