bambi

Nu kan vi boka in flytten!
 

God kväll fina bloggläsare! Dagarna har fullspäckade scheman just nu. Idag har det varit nationellt prov, lektioner och sen mötte jag upp målaren i huset för genomgång om vad som skulle göras. Ser ni att jag har en massa vitsippor i trädgården (många många fler än dom på bilden) och jag längtar såååå efter att flytta.

Men innan dess så är det ju så mycket som ska ordnas och fixa. Jag blev påmind om hur mycket jag hatar att flytta när jag tänkte på allt som ska ordnas, flytt av el, bredband, tv, sophämtning, mm, mm. Listan är ju hur lång som helst!

 

Men det ska bli så skönt att få målat och tapetserat innan vi flyttar in. Trappan ska målas vitt och dom flesta väggarna. Det är egentligen bara barnens rum som ska ha tapeter. Det låter kanske lite tråkigt med så mycket vitt men jag vill bo in mig lite grann och känna efter vad jag vill ha för färger. Sen också känna efter vad jag vill använda dom olika rummen till.

Sen blir det så mycket enklare att bara förändra det själv om grunden är ordentligt gjort. Nu när målare har gett oss en tidsram så kan vi också boka in själva flytten. Det blir vid månadsskiftet juni/juli, bara två månader kvar!! Sååå underbart!