bambi

Det jag inte kommer att sakna med att bo i stan med barn

Är det lyhört när man hör grannens mobiltelefon vibrera? Bara på senaste veckan så har jag två gånger hört ”bzz bzzz bzzz bzzz” och letat efter min mobil och konstaterat att det måste ha varit grannens mobil som jag har hört.

Det ska bli skönt att slippa höra grannarna fester, gräl, duschande och slippa känna deras konstant rökande när vi har flyttat.

Det finns många fördelar med att bo inne i stan, det är nära till allt och det är inte så krångligt och bökigt att gå och handla på apoteket eller gå på bio. Man kan vara lite mer spontan men det känns som att det är mycket som jag inte kommer att sakna med att bo inne i stan också.

Som att se detta när man går och handlar med barnen:

 

Man vill ju inte gärna att dom ska plocka upp den….

Vi bor dessutom i ett av dom områden i stan där det är som flest missbrukare. Vi ser missbrukare nästan varje gång vi går och handlar, hämtar ut paket eller gör något annat ärende. Det känns lite konstigt att sånt är vardag för oss och det ska bli väldigt skönt att få en annan vardag. En vardag med en skogstomt fylld med blåbär och kantareller. Där det bor får runt hörnet och där det är lugnt och tyst….