bambi

Helgen i bilder
 

Tusen tack för att fina ord från er om mitt nya samarbete med Gastrofy – det värmer verkligen!

Jag har haft en intensiv helg. Jag är ledig på fredagar nu och startade fredagen med att besikta bilen. Den gick inte igenom besiktningen eftersom båda ljusen fram inte fungerade! Jag hade ingen aning om detta. Detta var det enda som var fel på bilen, men eftersom båda ljusen fram inte fungerade så måste vi på en återkontroll.

Min pappa är ju väldigt bilintresserad, så jag ringde till honom för att höra vad det kan vara för fel. Eftersom inga ljus fram fungerar så kanske det är något el-fel. Han ska kika på bilen och försöka hjälpa oss, annars får vi väl lämna in den.

Efter besiktningen så åkte jag in till stan och spelade lite Pokémon Go och lunchade med maken. Han jobbar nu vid Kungsträdgården (där finns det många bra Pokémons) så vi hade en mysig lunchdejt i närheten. Efter det så åkte jag hem igen och hämtade Leah som skulle till logopeden. Efter logopeden så stannade vi till vid Dunkin’ Donuts och köpte hem lite donuts till fredagsmyset.

På lördagen var det dags för ridskola för Leah. Det var ingen ridning första lektionen, utan barnen fick lära känna hästarna och läraren gick igenom reglerna och hur allt kommer att läggas upp. Leah tyckte det var lite tråkig lektion och längtar så mycket efter nästa gång då dom äntligen ska få sitta på hästryggen!

Igår så var jag faktiskt på event. Något som inte händer så ofta, men Loppi hade bjudit in till höstpepp-event och det var jättetrevligt att få träffa alla. Jag blev även inbjuden på deras vip-event som var precis efter höstpepp-eventet. Där fick vi bubbel, chokladfontän och kika på me&i‘s fina kläder.

 
Hoppas att ni får en bra start på nya veckan! <3