bambi

Sköna dagar i solen
 
Jag kikar in här lite snabbt och säger hej. Vi har det otroligt bra här på semestern. Jag fick frågan om att vi åker så långt för bara en veckas semester. Ja, så är det när man är lärare. Vi har ju ingen semester, förutom loven. Så det blir att åka en vecka eller ta ledigt utan betalt. Nån gång tidigare har jag tagit föräldraledigt, men nu valde vi att åka hit en vecka bara. Det känns ändå värt det, för klimatet är verkligen helt underbart. Varmt och väldigt skönt. Nere vid stranden fläktar det väldigt skönt.
 
 
Vi går fram och tillbaka mellan poolen och stranden. Tidigare har barnen mest velat varit vid poolen men nu vill dom nästan mer vara vid stranden.
 
 
Det är otroligt skönt att båda barnen kan simma nu, ändå håller vi koll på dom men vi måste inte vara i vattnet med dom hela tiden. Dom vill ju oftast bada mycket mer än oss, så det är jätteskönt att dom kan bada själva.
 
Poolen är väldigt stor och i mitten (emellan pelarna på bilden här ovanför) finns en stor bubbelpool.
 
 
Dagarna går fort, men jag försöker njuta av att inte behöva laga mat, diska och städa. Men nu när man är här så vill man ju aldrig åka hem!