bambi

Tjejhelg med god mat och glöggprovning
En annan grej som jag inte har hunnit blogga om är hur jag var iväg på en ”tjejhelg” för ca 1½ vecka sen. Vi skulle ha varit 8 tjejer, men en blev sjuk precis innan vi skulle dit och en annan blev sjuk under första kvällen. Så tråkigt!
 
 
Men vi övernattade på en kursgård, som är en gammal skola. Mysig, men nästan lite kuslig på natten…. (jag har nog lyssnat för mycket på poddar om mord och läskiga saker).
 
 
 
Mitt rum hade en egen kakelugn, så fint och mysigt! Jag har så svårt för att sova borta och sover alltid dåligt när jag inte sover hemma… tyvärr… jag önskar så att jag hade det lättare med sömnen. Men det mysigt och lugnt sovrum hade jag i alla fall  🙂
 
 
 
Vissa äldre detaljer fanns kvar…
 
 
 
Vi hade en riktigt MYShelg, alla gick runt osminkade i mjukisbyxor och det var så skön avslappnad stämning. Jag invigde mina nya Uggs också, som är typ som tofflor – älskar dom!
 
 
Lite bubbel första kvällen och jag stod för maten. Det blev mitt eget recept på Fetaostkyckling, som alla verkade tycka om väldigt mycket. Efterrätten var också riktigt god, en saffranspannacotta med rödvinskokt fikon. Det receptet kommer senare  🙂
 
 
 
Många härliga skratt och samtal blev det under helgen.
 
 
Vi hade även en liten glöggprovning. Jag fick hem dessa flaskor för att testa och vi tog dom en och en och testade. Godast enligt tjejerna var Edward Bloms och Choklad & Hjorton glöggen. Dom andra var lite för sötsliskiga, nästan som att dricka godis.
 
 
 
Jag är så glad och tacksam över den mysiga helgen. <3