bambi

Firande av 8-åringen

Ja, i onsdags blev minstingen 8 år. Svårt att fatta att hon redan är 8 år, min lilla bebis  😉

Vi brukar lägga upp födelsedagspresenterna på frukostbordet tills födelsedagsbarnet vaknar på morgonen. Så, i onsdagsmorse såg det ut så här på Leahs plats.

 
Hon hade önskat sig en gitarr! Varken jag eller maken kan spela gitarr, så vette tusan hur detta ska gå?! Sen blev det lite utklädningskläder, pysselgrejer, slime och squishies. Alla i Zacks och Leahs ålder är helt galna i squishies! Är det så med era barn också? Det är tydligen nya ”inne” grejen – typ som fidgetspinners var förra året. En squishy är som en stressboll, alltså mjuk att klämma på, men kommer i söta figurer typ som en glass med ett glatt ansikte på.
 
 
Igår kom släkten och hälsade på och firade Leah. Min syster hade stickat den fina västen som Leah har på sig. Så fin och gosig!
 
 

Nu är födelsedagsfirande över för denna gången! Puh, man blir lite trött av alla kalas och alla förberedelser men det är samtidigt roligt också. Nästa födelsedag är i september när Zack fyller hela 10 år! Då måste vi ju slå på stort! Det är ju stort att fylla 10…

Idag sätter exams igång för mina elever… jag tror att både jag och dom är väldigt nervösa idag!