bambi

When it rains - it pours
 

God morgon vänner! Jag har ju inte hunnit berätta för er hur det har gått med vår Hera. En av er läsare undrade…

Jo, i lördags var familjen med henne på återbesök hos veterinären. Då hade hon ätit sina mediciner i 10 dagar. Dom tog blodprover och urinprov. Hennes blodprover visade att hennes njurar mådde bättre (yeah!) men att hon fortfarande hade kristaller i urinen.

Jag var ju inte med hos veterinären då jag var i Berlin i lördags, men jag förstår det som så att hennes njurar mår bra men att hon fortfarande har bakterier i urinen. Så hon äter fortfarande en hel del mediciner och ska tillbaka på ännu en återkontroll om 2-3 veckor.

Det känns SÅ skönt att hon är på bättringsväg och det känns bra att dom har koll på henne.

Som man säger på engelska ”When it rains – it pours”, typ att när det väl regnar så ösregnar det och då menar man att när det väl händer något så händer det massor på en gång. Alltså, just nu är det så mycket som händer… förutom att katten blev sjuk så har jag enormt mycket på jobbet med intagning av elever till IB och diplom cermoni. Sen så fyller Zack 10 år nästa vecka och så ska båda barnen börja på scouterna! Där tog vi kanske på oss lite mycket, men det lugnar nog snart ner sig. Men med scouterna så är det tänkt att vi föräldrar ska vara ledare och hjälpa till rätt mycket. Det verkar väldigt roligt och nyttigt för barnen, men man får testa tre gånger gratis så det ska vi göra.