bambi

Min fina jurist

Visst är han stilig, min jurist? Idag är hans första dag på advokatbyrån där han har fått jobb. För nån vecka sen åkte han dit och fotograferades för hemsidan. Han ser verkligen ut som en äkta jurist nu. Han ska jobba inom avdelningen Bank & Finans. Själv så är jag inte så insatt i det, men det känns skönt att han inte håller på med skilsmässor, vårdnadstvister eller mord och våldtäkter.

Jag är så stolt över honom. När vi träffades (för över 7 år sen) så jobbade han som datakille på ett företag. Jag pluggade till gymnasielärare och han förstod inte alls hur jag orkade fortsätta plugga efter gymnasiet. Men bara ett par år senare så ändrade han sig och sökte till juristutbildningen. Han har verkligen tagit utbildningen på allvar och vissa perioder suttit och pluggat från 8-20. Men så märks det på betygen också!

Dom sista åren så har han dessutom pluggat ekonomi samtidigt som juridiken. Och tagit hand om mig och plutten förstås  :) 

Jag är så stolt över dig, min fina jurist! Finns ingen bättre! Älskar dig så otroligt mycket och är så glad och tacksam för det fina liv vi har tillsammans!