bambi

Fullt hus under juldagen
 

Här hemma har det varit förkylt och både jag och Zack har haft feber, nu börjar vi bli friska men jag har fortfarande så fruktansvärt ont i halsen och är lite orkeslös.

Under juldagen kom min syster och hennes familj men också min pappa och hans fru. Här ovanför ser ni hur Leah försöker skydda sina julklappar från Shiro, barnens kusins hund…haha….

 
Lilla Julia som börjar bli så stor, min systers barnbarn. Dom skrattade åt att jag var ”mormors syster”, ja, det låter ju rätt så gammalt….
 
 
Leah fick en Frost-klänning av sin moster. Jag har letat som en tok efter en sån klänning men dom har varit slut länge, överallt. Så glad att dom hittade en och Leah har knappt velat tagit av sig den sen hon fick på sig den.
 
 

Och så en bild på verkligheten. Så här ser det ut efter julfirandet…. julklappar och papper lite överallt. Förresten, så var det inget av barnen som ifrågasatte tomten! Jag blev lite förvånad för jag trodde verkligen att Zack skulle säga nåt om tomtens fejka skägg (speciellt efter morgonens frågor) men nej… och inget prat om det efteråt heller.

Tur att det är några dagar kvar till nästa stora firande, men planerna är redan igång gällande nyår. Jag kommer dela med mig av några av mina tips och recept gällande nyår senare  🙂