bambi

Poolhäng & håll utkik i Expressen efter oss

Hej vänner! Så kul att ni är så många som kikar in trots att det är höstlov och jag ”bara” uppdaterar två gånger om dagen. Men jag försöker ta semester, även lite från bloggen. Jag känner i hela kroppen att jag verkligen behövde den här semestern efter allt det jobbiga med vävnadsprovet på den ”konstiga körteln” men också att jobba 100%, driva bloggen, ha hus och familj. Det kan behövas en paus ibland då.

Vi njuter verkligen av denna paus. Idag har vi hängt vid poolen. Vi har turen att ha en bungalow precis intill poolen, så skönt! All regn som utlovades har inte visat sig förutom i söndags då det regnade en kortis, men det var så varmt så det var inga problem att bada samtidigt. Som ni ser här nedanför  😉

 
Men annars så har det varit mestadels sol, med stunder av moln.
 
 
 
Barnen njuter av att leka och bada i poolen. Dom har ju gått i simskola i två terminer där vi bor nu och den simskolan har verkligen varit suverän! Barnen kan flyta och vet vad dom ska göra om dom hamnar under vattnet. Zack kan ta sig fram med ”hundsim”, så han tycker själv att han kan simma… men jag räknar det inte riktigt som det.
 
 
Här nedanför ser ni vår bungalow, som är två våningar och en terrass mot poolen. Leah som älskar att rita, fick lite abstinens, så vi fick gå och köpa lite papper och pennor igår. Nu är hon så nöjd och ritar allt som vi gör på semestern i en liten bok.
 
 
 
Det finns en liten lekpark här på hotellområdet och bilden här nedanför la jag upp på Instagram (@bambiblogg) och då blev jag kontaktad av en reporter på Expressen som ville använda bilden i deras bilaga om höstlovet. Så ni får hålla utkik om ni ser den. Jag ska även vara med i nästa Amelia om internet/blogg-favoriter. Den skulle dom skicka hem till mig, så kan jag visa er den artikeln senare.