bambi

Femme Kick-Off
 

Hallå hej helgen! Förlåt för frånvaron men jag var lite trött igår efter vår kickoff med Femme-gänget. Sen så tänkte jag att jag hinner ju blogga en massa på tåget, för just nu sitter jag på tåget ner mot Kosta Boda Art Hotel.

Tröttheten och huvudvärken var det helt klart värt, för vi hade så roligt i torsdags! Gud vilket underbart gäng! Jag älskar dom allihop och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen. Tyvärr kunde inte alla av Femmes bloggare vara med men FnulanHannahMaricaKicki och Matilda var med.

Först träffades vi på Radisson Blu Strand och drack lite bubbel innan vi gick vidare till Hamburger Börs där vi fick äta julbord (årets första för mig!) och se Orups show Viva La Pop.

 
Orup var himla duktig och vi sjöng och dansade till alla hans klassiker. Jag blev jätteglad över att han sjöng Främling, hans version är ju så fin! Lite besviken att han inte sjöng Gräver guld i USA, men han sjöng andra favoriter som Regn hos mig och Magaluf.
 
 

Jag blev lite starstruck (igen) när Efva och Eva stod framför oss i kön när vi skulle häma ut våra jackor. Vi undrade om vi skulle våga oss fram och fråga om vi fick ta en bild. Till slut tog jag modet till mig och frågade dom men dom sa nej. Blev lite ledsen men respekterade det (så klart!). Vi pratade lite om det efteråt, ska man som kändis ställa upp på bilder när man går ut? Vad tycker ni?

Marica mailade mig denna artikel om otrevligaste kändisarna och vilka fanns med på den listan? Haha, så jag behöver inte ta det personlig i allafall….