bambi

När helgen inte alls blir som man har tänkt

Planerna var: Att åka på min systerdotters dotters dop och få umgås lite med släkten. Att åka till Skansen på Netflixs streamteams event och ha en mysig dag på Skansen. Att ha en lugn och trevlig helg helt enkelt, med en massa familjemys.

Verkligheten blev: Jag är dunderförkyld och orkar knappt ta en dusch, så det blev att stanna hemma. Barnen har bråkat hela helgen. Zack satte till och med upp en ”skylt” som visar att Leah inte får vara i hans rum:

 

Innan barnen får lördagsgodis så har vi som regel att dom måste städa sina rum och legohörnan utanför deras rum. Zack fick nåt utbrott och ville inte alls städa undan legot. Istället tog han en back med lego och slängde ner den för trappan. Det blev lego på tre våningar, i köket, i badrum, nere i källaren. Oj, jag tror att jag aldrig har blivit så arga på honom förut. Jag tror att skulle testa gränser eller nåt, men jag tvingade honom att plocka upp varenda lego-bit själv.

Sen har jag mestadels legat och tyckt synd om mig själv. Det var så länge sen jag var förkyld så jag har nästan glömt bort hur jobbigt det är. Imorgon startar Leahs inskolning och jag är föräldraledig hela veckan, så jag måste vara frisk tills imorgon!