bambi

Vi njuter på Kos i Grekland
 
Hej vänner! Jag har inte glömt bort er, utan vi har åkt till Kos och har det bra. Vi bor på Blue Village Family Life Marmari Beach, ett jättefint hotell. Under flygresan hit så hände något som jag inte har varit med om förut, kändes nästan som på film, men dom ropade ut i högtalarna om det fanns någon läkare ombord flygplanet. Vi såg hur en läkare blev framvinkad till främre delen av flygplanet. Det var en mamma som hade svimmat! Hon piggnade rätt så snabbt till, så det var inte farligt som tur var.
 
 
Vi valde ett Family Select rum här på Marmari Beach, som har två separata sovrum med en TV och AC i varje rum, Playstation, kylskåp och stor balkong.
 
 
Vårt sovrum ser ni här ovanför och barnens här nedanför.
 
 
 
Vi valde även att lägga till Bamses simskola för barnen. Dom kan simma lite redan men vi känner att dom behöver bättra på simkunskaperna lite till. Dom fick träna på att crawla, bröstsim och ryggsim. Det var totalt 8 barn och 2 instruktörer. Det blev en hel del lek men också träning, så barnen tyckte att det var roligt. Helt klart värt dom ca 600 kr/per barn som vi betalade (för 6 gånger)!