bambi

Vi har blivit med äppelträd
 

Hej på er finisar! Hur har er lördag varit? Leah har varit iväg på kalas så vi andra åkte till vår närmsta handelsträdgård som bara ligger 15 minuter ifrån oss och handlade lite växter till trädgården, bland annat ett äppelträd!

Det som vi har tyckt har varit tråkigast med trädgården är just att det inte finns några fruktträd eller bärbuskar (förutom ett spinkigt körsbärsträd som verkar inte må så bra och blåbär förstås). Så vi har pratat mycket om att vi vill ha lite fruktträd och bärbuskar (hallon!).

Så idag blev det ett äppelträd, Ingrid Marie, fick det bli. Ett tre-årigt som kostade 350 kr. Bra pris kändes det som, men jag har inte så bra koll.

 
Det var väldigt bra priser överlag där på handelsträdgården. Vi handlade lite blommor men också två vinbärsbuskar. Tyvärr hittade vi inga hallonbuskar där.
 
 

Ena vinbärsbusken är planterad men det var lite tungt att gräva. Där vi ska plantera den andra är det redan en annan buske med en massa rötter som ska bort… så vi tar det imorgon.

Det känns så kul att göra trädgården till ”sitt” och som vi vill ha det. Det pirrade nästan lite i magen när vi planterade det där äppelträdet. Det kändes så speciellt, att nu ska det växa upp där ”tillsammans” med oss  😉