bambi

Att måla på väggarna med fingerfärg
 
I söndags var vi inbjudna till stängningen av Boinkstore, en leksaksbutik i Bromma. Det är inte ofta man blir inbjuden till en stängning av en butik, det brukar snarare vara en öppning av en butik men Boinkstore ska fortsätta som webbutik.
 
 
 
Eftersom den fysiska butiken skulle stängas så fick barnen måla på väggarna med fingerfärg. Vilken lycka! Men jag vet inte hur många gånger jag sa ”så här får man ju inte göra hemma”.
 
 
 

Det var påsk-tema på kalaset så det var påskkärringar och kycklingar lite överallt. Barnen fick även dom klä ut sig om dom ville.
 
 
 
Barnen fick även dekorera sina egna påskägg. Väldigt roligt med påskpyssel!
 
 
 
Påskharen lekte en massa lekar med barnen. Här skulle dom stoppa ner händerna bland ”maskar”, ”kobajs” och ”fiskögon”. Som egentligen var spaghetti, gröt och ägg.
 
 
 
Precis innan vi gick hem fick vi med oss fina goodiebags med leksaker från Boinkstore (alla deras leksaker är giftfria) och barnen fick fylla sina egentillverkade påskägg med godis från påskharen. Vilken lyx!
 
 
Som jag sa tidigare så har jag och barnen varit på så mycket skoj på sistonde. Vi känner oss verkligen bortskämda och så otroligt tacksamma!