bambi

Julgran eller inte julgran - det är frågan
Åh, va glad jag blev när jag såg detta serveringsfat från Sagaform på Campadre för jag hade kollat på exakt denna på Åhlens bara för nån vecka sen! Jag var nära att köpa den på Åhlens för 300 kronor men nu kan jag klicka hem den för bara 179 kronor istället! Den är så fin och jag tänker mig att den är perfekt för julfikat!
 
Idag vid matbordet så diskuterades detta med julgran hemma hos oss. Vi har tidigare inte haft någon julgran men nu är barnen så pass stora så att dom kan uppskatta en julgran så i år blir det en äkta gran!
 
Men jag som alltid tänker i worst-case-scenarios ser framför mig barr i hela lägenheten och att vår katt kommer klättra i granen. Men vi får väl ge det ett försök?
 
Nu ska jag se på lite dokumentär. Jag har helt fastnat på svt's serie Dox som finns på svtplay.
 
Ha en fin fredagskväll och håll utkik efter en ny tävling imorgon bitti!
#1 - Bettan

Mina katter har aldrig klättrat i granen. Däremot "snor" dom pyntet. Så ett bra tips är att inte hänga något ömtåligt långt ner (typ glaskulor) men det kan ju vara bra att tänka på även för barnens skull å andra sidan.
Barren kommer du nog att få dras med tyvärr, men det är det värt :)

#2 - Anonym

Klart ni ska ha gran

#3 - Anonym

Ingen jul utan en riktig gran enligt mig! Men då är jag också uppvuxen med det från jag var bebis så kan inte tänka mig att vara utan.

#4 - Maria H. Olsson

Ingen jul utan gran här. Men detta året har vi köpt en fuskgran och sprayat med grandoft men den ser dock väldigt verklig ut.
Kram

#5 - Anonym

Tips för när den ska slängas ut: klipp ner den gren för gren med sekatör och släng i sopsäck så slipper ni barr i ett spår genom hela lägenheten, ut genom dörren och genom trapphuset.

#6 - Jenny - mammaliv i Nashville

Åh det fatet var jag SÅ nära på att klicka hem från en amerikans sida kallad Zulily. Ungefär som ert campadre. Lustigt att dom var på rea på båda ställena men olika kontinenter :)
Himla fint altså!

#7 - dianasdrömmar

Barr och klättrande katt har vi varit med om..men det är ändå värt det :) kram Diana

#8 - Lii

Köp en kungsgran så slipper ni barr inne.
Något dyrare än vanlig gran, men så värt det då man slipper få granbarr under fötterna fram till sommaren. ;)

#9 - Longevity - en blogg om hälsa

Funderar med på om vi skall ha riktig gran men har inte bestämt mig.
Grattis till 900 följare förresten!

Svar: Tack :)
bambi