

Wow, va gott det låter! Ska nog testa att slänga ihop en sån idag till lördagsfikat.
Ska man ha i både det rivna skalet och den pressade citronsaften?! Låter verkligen supergott, ska nog pröva göra en sådan. :)
Jag ställde precis in den här kakan i ugnen. Känner mig lite orolig dock för smeten var verkligen jättelös! Kanske inte borde haft i all citronsaft? Återkommer om resultatet :)
Jag försökte baka denna men det blev mest som deg i mitten, den blev aldrig riktigt klar. Ska det vara 150 grader i 35 minuter?
Min kaka blev ätbar men är inte helt nöjd. Hade den i mitten av ugnen, 150', i 45 minuter i stället för 35 minuter. Dessutom stog den en stund på eftervärme men den kändes ändå alldeles för degig

Det receptet måste jag testa med en gång! Min man är inte så förtjust i mustiga chokladiga & sockriga bakverk, så detta blir perfekt! :)
Tack & kram!
Åh, det låter alldeles ljuvligt. Detta måste jag prova någongång. / Nettan
Kladdkaka ska ju vara degigt.. nästan rinnigt rent av.. när man tar den ur ugnen iaf.. sen gottar det till sig i kylen :) jag gjorde citronkladdkaka i somras men hade citronkoncentrat på flaska istället och således inget citronskal.. det gick bra det med fast det är säkert godare med äkta vara ;D
Den där måste jag klart prova att baka, jag som är en konstig människa som inte tycker om choklad...och inte heller andra sötsaker.
åå den där kladdkan är är ju så god.
Appropå sån där ljus kladdkaka, så gjorde jag ett recept för två ersen med vit choklad och saffran i (kladdkaka) och grädde med glögg i. Den blev mycket uppskattad
Testade att baka den och den blev verkligen jättegod, även om den nästan är liiite för söt för min smak.
Det ÄR superviktigt att låta den stå över natten, helt i kylskåp, annars blir den inte som en kladdkaka utan mer som en "ogräddad" sockerkaka typ. Alltså, denna kakan bör bakas dagen innan servering!:-)
Gjorde denna igår och tyvärr blev den väldigt blek och tråkig, och väldigt, väldigt söt dessutom!
Men tack för recept! Blir att göra ett nytt försök en annan gång :)
Helt underbart gott. Trodde jag tagit ut den för tidigt, men då den fick svalna lite blev den så där underbart kladdig utan att vara lös! :)
Hej, jag tycker verkligen om din blogg och har försökt mig på ett flertal av recepten du lagt upp, och är nästan helt nöjd! Det jag saknar är helt enkelt en liten beskrivning eller bild på hur kakan (eller vad det nu är som lagas) ser ut och ska kännas när den är färdig. När man aldrig har gjort ett recept förut är det svårt att veta, dessutom har jag i sommar fått kämpa med en opålitlig ugn där man varken kan lita på tid eller temperatur. Så en sådan liten sak skulle, för mig, verkligen förgylla dina recept. :)