


Vi har dessa - http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00249V5X6/ref=redir_mdp_mobile?SubscriptionId=14H876SFAKFS0EHBYQ02&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00249V5X6&linkCode=xm2&tag=hubacct7-20 & de är toppen att förvara samt transportera cupcakes i! :)
Vi har dessa http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00249V5X6/ref=redir_mdp_mobile?SubscriptionId=14H876SFAKFS0EHBYQ02&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00249V5X6&linkCode=xm2&tag=hubacct7-20 & de är toppen att förvara/transportera cupcakes i :)
Lite nyfiken på en sak... vet inte om du jobbar med bakelser eller nått men när du bakar så mycket är det så att dina barn får äta närsomhelst och hur mycket som helst eller hur gör ni för att hålla måttlig mängd med socker i hemmet när du bakar så mycket?
Kram
Diana
Känns bara så konstigt att ha frostingen som ju är gjorde på Cream cheese i rumstemperatur....Vet att bagerierna rekommenderar det så får väl vänja mig...
Jag som brukar ställa allt i kylskåp. Trodde det blev dåligt direkt annars. Tack för tipsen =)!