bambi

Årets förskolefoton
 
Jag har knappt kunnat sovit nåt. Barnen väckte oss flera gånger (törstig/ hittar inte nappen/ när kan jag öppna julkalendern?) och jag har ett STORT beslut att ta. Som vanligt så går hjärnan på högvarv på natten när jag har mycket att tänka på....
 
Igår kom barnen förskolefoton på barnen. Dom blev riktigt bra i år. Förra året beställde vi inga och det är jag inte så ledsen för. Då togs alla foton utomhus och det hade regnat så barnen var helt blöta i håret och såg allmänt konstiga ut. Men i år fanns det flera fina bilder att välja mellan.
#1 - Nadja Karademir

Fina bilder
Har du testat Mindfullness ????

#2 - Anonym

Har sonen rosa rosett om halsen?

Svar: Ja, han ville också ha rosett.
bambi

#3 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Så fina! :)

#4 - Anna

Haha alltså anonym, du ser ju klart och tydligt att sonen har en jättefin rosett om halsen? Är det meningen att man ska uppfatta det som att du ser det som nånting negativt? Hade du frågat om det varit dottern? Vi kanske ska fråga "har dottern en rosett i håret?" Självfallet ser jag att dottern har en rosett i håret, den är stor och fin. Jag tror att både dottern och sonen tyckte att dom var jättefina i sina rosetter! Jättefina förskolekort!! Här där jag bor tar dom bara gruppbilden som iofs är jättekul att ha, men blir lite avis skulle också vilja ha enskilda bilder! Tummen upp till dig Bambi som låter dina barn vara dem dom är!

#5 - Lina

Herregud vad lika dom är! och söta. Förstår att du är stolt.

#6 - Annika K

Sååå fina kort! :)
Förstår att du blev nöjd :)

#7 - ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

gu så söta dom är =)

#8 - Marie-Louise

Åh så fina bilder :) Kram

#9 - Viveca

Åh, så fina foton!

Tycker det är underbart att dina barn får ha det de vill och tycker om att ha på sig! Det ör starkt och stort att gå emot normen, den styrkan har du och ger även till dina barn. Ha en skön jul!

#10 - Julia

Så himla söta båda två! :)

#11 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh, bilderna blev jättefina!

#12 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Jättefina bilder :) Bilderna blir ju inte alltid jättebra och är ju så dyra.