

Ja jag använder det ibland när jag ska baka. Både vanligt farinsocker och så har jag nåt paket med farin stö också ståendes.
Eh..eh.. använder man inte bara det i Irish Coffee? Haha! Ok, ok.. jag kanske inte bakar sååå mycket! ;)
jag har alltid farinsocker när jag bakar kladdkaka! Det är sjukt mycket godare så, men jag har märkt att det där kladdigare farinsockret är bättre än det torrare. (fast det stelnar till en klump i förpackningen tyvärr)
What Lady Dahmer said!! :)
Björksocker (xylitol) brukar jag ta, ser ut som socker och smakar som socker men är bra för tänderna. Super!
Jo, när jag lagar finsk "mjöd" (sima) har jag använt det.
Obs, inget alkoholmjöd nu, utan en dryck som barn och vuxna oftast dricker runt Valborg med munkar till :-)
Hej, björksocker finns på Coop eller i LCHF butiker på nätet.
Använder hellre farin eller råsocker för det smakar mer. Vitt socker smakar ju bara socker.