
350 g farinsocker (ca 5 dl)
2 ägg
½ tsk vaniljessens
400 g mjöl (ca 6 2/3 dl)
2 ½ tsk bikarbonat
225 g chocolate chips (eller hackad choklad)
1. Värm ugnen till 175 grader. Blanda ihop smör och socker tills det är helt ihop blandat.
2. Tillsätt ett ägg i taget samtidigt som du vispar ihop allt till en jämn smet.
3. Vispa sedan ner vaniljessensen.
4. Tillsätt mjöl och bikarbonat och vispa ihop till en jämn och smidig deg. Rör ner chokladen förhand så att det fördelas jämt.
5. Dela kakdegen i fyra lika stora delar (varje del är till en plåt). Dela sedan varje del i 6 delar på varje plåt och platta till varje del. Lägg på en ordentlig klick nutella och rulla sen ihop kakdegen runt nutellan. Platta till lite försiktigt när du lägger tillbaka den på plåten.

