En stor favorit här hemma, såååå god och sköter sig självt i ugnen. Jag har redan hunnit göra den två gånger under bara ett par veckor eftersom den är så underbart mumsig! Och barnen älskar salamin och mozzarellan inuti!

Ca 600 gram tvådelad kycklingfilé
1 förp salami
½ kruka basilika
1 förp mozzarella
Tomatsås
1 förp passerade tomater
1 dl grädde
2 msk kycklingfond
1 nypa socker
Salt och svartpeppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Salta och peppra kycklingen på båda sidor. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kyckling. Lägg ca 2 skivor salami, 1 skiva mozzarella och 2 blad basilika på varje kycklingfilé och rulla ihop. Lägg kycklingrullarna med skarven neråt i en ugnsform.
3. Blanda passerade tomater, grädde, kycklingfond, och socker i en skål. Smaka av såsen med lite salt och peppar och häll den över kycklingrullarna. Sätt in i ugnen ca 35 min.