Alla hjärtans dag är som sagt på intågande och här kommer en favorit i repris. Själva chokladbotten blir väldigt lätt och fluffig och vaniljfrostingen smälter i munnen.
Jag har gjort hjärtan av sockerpasta som jag lät ligga framme under natten och torka och stelna lite, så att dom kunde stå upp i frostingen. Så vackra i sin enkelhet.

100 g (ca 1 2/3 dl) mjöl
20 g (ca ½ dl)kakao
140 g (ca 1 ½ dl) strösocker
1 ½ tsk bakpulver
en nypa salt
40 g smör, rumstempererat
1 1/4 dl mjölk
1 ägg
1 krm vaniljpulver (eller ca 2 tsk vaniljsocker)
1. Värm ugnen till 175 grader.
2. Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samman med en elvisp tills det blir en grynig massa.
3. Vispa ihop mjölk, ägg och vaniljessens i en annan skål. Häll långsamt hälften av mjölkblandningen i mjölblandningen medan du vispar. Häll i resten och vispa på hög hastighet tills alla klumpar är borta.
4. Skeda upp smeten i 12 stycken pappersformar och grädda i mitten ugnen i 20-25 minuter.

300 g (ca 5 dl) florsocker
50 g smör, rumstempererat
125 g färskost (t.ex. philadelphia)
1 krm vaniljpulver (eller ca 2 tsk vaniljsocker)
1. Vispa ihop florsocker och smör till en grynig massa.
2. Tillsätt färskosten och vaniljessensen . Vispa till en slät smet.
3. Vispa tills frostingen är lätt och fluffig, minst 5 minuter. Om frostingen blir för lös, ställ in den i kylen en stund innan du spritsar på den på cupcaksen.