Som ni vet så gillar jag enkla maträtter. Det ska vara enkelt och gott. Rullader är enklare än vad man kanske tror. Man kan fylla dom med lite vad som helst, jag brukar hålla det rätt enkelt med senap och purjolök. Dom blir riktigt riktigt goda, speciellt tillsammans med den gräddiga såsen som har tagit smak från rulladerna.

6-10 lövbiffar
salt och peppar
senap (gärna dijon)
1 purjolök
tandpetare
2 dl grädde
2-3 msk soja
1. Börja med att hacka purjolöken fint.

2. Ta sen och salt och peppra lövbiffen, bred på senap efter tycke och smak (jag brukar ha ett rätt så tunt lager för att barnen inte ska tycka att det blir för starkt). Ha på lite purjolök och rulla sen ihop och fäst med tandpetare. Upprepa med alla lövbiffar. Salta och peppra lite ovanpå rulladerna.

3. Värm lite smör i stekpannan och stek rulladerna runt om. Jag brukar ta ur tandpetaren efter ett tag, när jag märker att rulladerna håller ihop.
4. Ta upp rulladerna och lägg på en tallrik vid sidan om. Häll i grädde och soja i stekpannan och vispa ihop till en sås. Låt koka ihop lite och ha i rulladerna sen igen. Servera med nykokt potatis eller klyftpotatis.
4. Ta upp rulladerna och lägg på en tallrik vid sidan om. Häll i grädde och soja i stekpannan och vispa ihop till en sås. Låt koka ihop lite och ha i rulladerna sen igen. Servera med nykokt potatis eller klyftpotatis.
