Det här receptet är ett gammalt recept som vi gjorde ofta förut. Jag kom att tänka på det för ett tag sen och blev så sugen på det igen. Jag hittade receptet på min gamla blogg, i ett inlägg från 2009.
Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraiche till tacosen (det är ju så gott). Sen äter man gratängen med hjälp av chips och sallad. Barnen älskar det och vi vuxna älskar det!

400 gr. köttfärs
1 påse tacokrydda
1 ask philadelphiaost
1 burk creme fraiche
Purjolök
Riven ost
Tacochips
Sallad, gurka, tomat
Salsasås
1. Sätt på ugnen på 200 grader.
2. Stek köttfärsen och blanda i tacokryddan.
3. Ha i philadelphiaosten och creme fraichen i en ugnsform och blanda ihop. Strö över önskad mängd hackade purjolök.
4. Ha på köttfärsen på purjolöken. Till sist strö på riven ost.
5. Låt gratängen gratineras mitt i ugnen tills ost har smält.
Servera med sallad, taco-chips och salsa sås! Mums!