Här kommer en favorit i repris från förra året, dessa förtjänar verkligen lite extra uppmärksamhet för finns det något godare än choklad och kola? Dessa har en sån len härlig kola frosting (dulce de leche är kolakräm som finns att köpa färdig eller om man kokar en burk sötad kondenserad mjölk i vatten i 3 timmar så blir det dulce de leche).
Kanske nåt att baka under ledigheten?

1 ½ dl vetemjöl
½ dl kakao
1 1/4 dl strösocker
1 ½ tsk bakpulver
en nypa salt
40 g smör, rumstempererat
1 1/4 dl mjölk
1 ägg
1/4 tsk vaniljessens
Frosting:
100 g smör
5 dl florsocker
2 dl dulce de leche
1. Värm ugnen till 175 grader. (Ta gärna fram smöret en stund innan så det hinner bli rumstempererat.)
2. Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp.
3. Vispa ihop mjölk, ägg och vaniljessens. Häll långsamt hälften av mjölkblandningen i mjölblandningen medan du vispar. När alla klumparna har försvunnit så häller du i resten och vispar tills smeten är slät.
4. Skeda upp smeten i formar och grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter.
5. Dags för frostingen! Vispa ihop alla ingredienserna till en fluffig frosting, ca 5 min. Spritsa på cupcaksen när dom har svalnat.

