bambi

Fina vardagen
 
Nu när jag mår lite bättre så kan jag också känna glädje i min fina vardag. Att ha tulpaner på bordet och lyxen att få hem mat till dörren (det har varit så skönt nu när vi har haft influensa!). Men allra mest glad är jag åt att barnen mer och mer leker med varandra! Det är så underbart att få se vilken glädje dom har av varandra, vilket utbyte dom har av varandra nuförtiden. 
 
Nu leker dom verkligen tillsammans. Sätter sig bredvid varandra så att dom kan leka tillsammans istället för att sitta mitt emot varandra och leka på varsitt håll som dom gjorde förut. Det ger också mig lite tid att kunna prata i telefon en stund eller laga mat i lugn och ro.
 
Dom vill leka med varandra också och frågar varandra om dom inte ska leka nåt. Detta har dom börjat med efter vår London-resa, för det märks verkligen att dom har blivit mycket tajtare efter resan. Tänk att resandet inte bara berikar oss kulturellt men också för oss närmare som familj! Så underbart!
Sisley Soir de Lune
 
För ett tag sen så vann jag en valfri parfym från Parelle! Jag blev jätteglad och tog chansen att välja en parfym som jag inte har testat förut och jag utgick ifrån deras beskrivning på hemsidan. Då föll det på Sisleys Soir de Lune. Jag har fått lära mig att toppnoten ska man inte bry sig så mycket om eftersom den försvinner ändå efter ca 10 minuter, utan man ska mer gå på basnoten och hjärtnoten.
 
Denna parfym har en basnot som innehåller honung och tränoter och sen en hjärtnot av jasmin, liljekonvalj och ros. Den känns som en perfekt doft när man ska gå ut på kvällen då den känns lite "tyngre" än dom dofterna jag är van vid. Flaskan är ju såååå snygg också!
Klickat hem lite från Mini Rodinis vårkollektion
Jäkla Mini Rodini som har så fina barnkläder! dom ruinerar mig! Jag hittade så mycket fint i deras vårkollektion och dessa plagg har jag nu klickat hem:
 
 
Det enda som är till Leah är det första plagget som är en summersuit, kombinerad linne och shorts i ett. Resten är till Zack (men Leah ärver ju förstås det senare). Det blev hela tre par byxor, han har lite ont om mjukisbyxor och jag gillade verkligen panter-trycket så det fick bli dom och även ett par leggings. Men sen så älskar jag Mini Rodinis jeans, som jag tycker sitter så bra på. Dom är lagom smala men har även ett gummiband i midjan som går att reglera. Så jag kunde inte låta bli att köpa dom vita (!!) jeansen med hjärtan på men också den matchande kepsen. Zack har ingen keps nu till sommaren och han tycker om hjärtan så det är ju perfekt!
 
Sen så har Zack börjat tycka om skjortor. Även om jag själv inte tycker om skjortor så mycket och inte tycker att dom är det mest lekvänliga plagget så får han givetvis bestämma själv och ibland blir det skjorta. Och hur snyggt är det inte med en skjorta i leopardmönster?!?