bambi

Fullt hus under juldagen
 

Här hemma har det varit förkylt och både jag och Zack har haft feber, nu börjar vi bli friska men jag har fortfarande så fruktansvärt ont i halsen och är lite orkeslös.

Under juldagen kom min syster och hennes familj men också min pappa och hans fru. Här ovanför ser ni hur Leah försöker skydda sina julklappar från Shiro, barnens kusins hund…haha….

 
Lilla Julia som börjar bli så stor, min systers barnbarn. Dom skrattade åt att jag var ”mormors syster”, ja, det låter ju rätt så gammalt….
 
 
Leah fick en Frost-klänning av sin moster. Jag har letat som en tok efter en sån klänning men dom har varit slut länge, överallt. Så glad att dom hittade en och Leah har knappt velat tagit av sig den sen hon fick på sig den.
 
 

Och så en bild på verkligheten. Så här ser det ut efter julfirandet…. julklappar och papper lite överallt. Förresten, så var det inget av barnen som ifrågasatte tomten! Jag blev lite förvånad för jag trodde verkligen att Zack skulle säga nåt om tomtens fejka skägg (speciellt efter morgonens frågor) men nej… och inget prat om det efteråt heller.

Tur att det är några dagar kvar till nästa stora firande, men planerna är redan igång gällande nyår. Jag kommer dela med mig av några av mina tips och recept gällande nyår senare  🙂

När tomten kom på besök
 
God Jul! Hade ni besök av tomten igår? Det hade vi och barnen längtade verkligen…. Leah ville inte kolla klart på Kalle Anka och frågade flera gånger ”måste jag titta på det här?”… Till slut såg vi tomten gåendes med en ficklampa ute i vår trädgård med en stor säck.
 
 
Barnen öppnade julklappar framför brasan.
 
 
 
Barnen fick så många fina julklappar och dom blev så glada för allt.
 
 
 

Tomten sparade dock en sak till sist…. och Zack blev allra gladast för xbox:en. Han har suttit och spelat nästan non-stop.

Idag får vi mer besök, av min pappa och min syster och hennes barn. Ha en fortsatt fin jul!

God morgon och God Jul!
 
God jul kära vänner! Här är stora delar av släkten samlad och imorse vaknade barnen tidigt (först runt kl. 4 men somnade sen om till kl. 6) och sprang upp. Dom blev så glada när dom såg att tomten hade varit här under natten och fyllt deras strumpor.
 
 
Barnen fick varsin pysselbok och lite andra småsaker.
 
 
 

Och Frost-filmen som Leah älskar. Hon går runt och sjunger ”vill du inte ut och leka?” hela tiden  🙂

Men Zack tittade på sina småpaket och snörena som jag hade knytit så fint och sa ”Är det du mamma som har gjort dom här paketen?” Neeeee……svarade jag och då säger han ”Säg sanningen mamma!”. Oj, det var svårt men jag sa …. ”När skulle jag ha gjort dom där paketen, jag har ju legat och sovit!”.

Jag är lite orolig över att sen när tomten kommer så kommer han se att det är barnens farbror som är tomten. Zack börjar ju bli så pass stor så han börjar bli svår att lura…

Ha nu en fin jul!