bambi

Min fina jurist

Visst är han stilig, min jurist? Idag är hans första dag på advokatbyrån där han har fått jobb. För nån vecka sen åkte han dit och fotograferades för hemsidan. Han ser verkligen ut som en äkta jurist nu. Han ska jobba inom avdelningen Bank & Finans. Själv så är jag inte så insatt i det, men det känns skönt att han inte håller på med skilsmässor, vårdnadstvister eller mord och våldtäkter.

Jag är så stolt över honom. När vi träffades (för över 7 år sen) så jobbade han som datakille på ett företag. Jag pluggade till gymnasielärare och han förstod inte alls hur jag orkade fortsätta plugga efter gymnasiet. Men bara ett par år senare så ändrade han sig och sökte till juristutbildningen. Han har verkligen tagit utbildningen på allvar och vissa perioder suttit och pluggat från 8-20. Men så märks det på betygen också!

Dom sista åren så har han dessutom pluggat ekonomi samtidigt som juridiken. Och tagit hand om mig och plutten förstås  :) 

Jag är så stolt över dig, min fina jurist! Finns ingen bättre! Älskar dig så otroligt mycket och är så glad och tacksam för det fina liv vi har tillsammans!
Vinnaren av Livealot blousen är...
...Affi! Stort grattis!! (Jag mailade dig i måndags, men har fortfarande inte hört något!)

238 stycken deltog i tävlingen! Jätteroligt att så många ville vara med och tusen tack till Inne Brand Store som sponsrade denna tävling med ett sånt fint pris!
Vecka 40 - #10 Velour frill pantDenna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av Tin Tin Style som skickade mig ett par Velour frill pant att recensera. Tusen tack!

Dessa mysiga byxor passar förstås mycket bra ihop med förra veckans Odd Molly Velour hooded tunic. Velour frill pant finns i färgerna rose, blue, almost black och royal. Tin Tin Style har byxorna både i almost black och i rose och dom kostar 999 kr.

Odd Molly har två sorters mysbyxor nu under hösten och det Velour pant med "vanliga" byxben och så dessa Velour frill pant med en söt volang längst ner.

Dom skiljer sig också på fler sätt. Velour frill pant har en söt fjäril på rumpan och text längst ner medans dom vanliga Velour pant bara har text på rumpan. Velour frill pant har också tajtare passform och fina Mollydollars i slutet av knytbanden.

När dessa syntes under min Velour hooded tunic förra veckan så var det flera som skrev att dessa är väldigt långa. Jag hade också hört att dom var lite stora i storleken så jag gick faktiskt ner en storlek, till storlek 1 och tycker att benlängden är lagom på mig (är 171 cm lång).

Dom sitter lite tajt... men det ska dom väl göra? :)  (Dom är absolut inte obekvämt tajta eller så!)

Har du ett par Velour frill pants? Vad tycker du om dom? Hur är storleken tycker du? Använder du dom till vardags eller hemma som mysbyxor?