bambi

Gravid och barfota och veckans klagomål
Just nu är jag gravid och barfota, fattas bara att jag ska vara fastkedjad vid spisen också  ;)

Jag har nämligen blivit så varm utav mig, det blir man ju lätt som höggravid (räknas jag som höggravid än?). Igår blev det exakt 2 månader kvar till BF. Tiden går fort! Tänk att lilla Bönan kan vara här om 2 månader redan, känns så overkligt även fast jag känner henne en massa varje dag.

Idag har jag på mig mina fina graviditetskläder från Lundmyr of Sweden --->


Veckans klagomål: Jag vaknar varje gång jag vänder på mig i sängen (för att det gör så ont!) vilket gör att jag säkert ligger vaken 2-3 timmar varje natt. Sen har min dumma visdomstand börjat göra ont igen (jag opererade ju aldrig bort dom)... ajaj..
Söndagsgott: Choklad och jordnötssås
Ikväll skulle jag vilja mumsa på en glass med denna goda sås.

1,5 dl grädde
100g hackad mjölkchoklad 
100g jordnötssmör
3 msk ljus sirap 

Tillbehör:
En massa glass 
Hackade jordnötter

Ha i grädde, hackad mjölkchoklad, jordnötssmör och sirap i en kastrull. Låt allt smälta ihop och koka tills det blir en bra konsistens (ca 2 minuter).
Bohemiska kläder från Norge
Det senaste nya trend-märket är Chill Norway, som jag själv tycker påminner lite om Odd Molly.

Det är ett märke med mysiga och bekväma kläder med influenser av det bohemiska/romantiska. Ofta tar man ut svängarna  med läckra brodyr, spännande färgkombinationer och annorlunda material.

Håll utkik efter detta nya norska märke, det kommer nog att slå stort.


Ett Odd Molly-P.S: En läsare, Caroline, berättar att 327:an i rosa och indigo bara kommer att säljas på Mathilde i Sverige (enligt dom själva).