bambi

Hotel Legoland och piratrum
 
Vilket underbart hotell Hotel Legoland är! Barnvänligare hotell finns nog inte, massor med lekrum och lego överallt.
 
 
 
Vi har fått ett stort härligt rum med pirattema. Allt är så genomtänkt och det finns så många häftiga detaljer i rummet som man hela tiden upptäcker.
 
 
 
Vi har en stor lego-apa i rummet, till Leahs stora förtjusning (hon älskar ju apor). Det finns även lego på rummet för barnen att leka och bygga med.
 
 
Barnen sover i en våningssäng med en häftig karta på väggen.
 
 

I badrummet finns det sånt man kan behöva och det är så genomtänkt så om man tittar nog så ser man att på tvålen finns en smutsig drake, på sy-kittet fick en drake med trasiga kläder, osv. Haha, så häftigt! Jag älskar såna detaljer!
 
 

Som sagt så barnvänligt, så det finns ett lågt buffébord för barn också. Det gillar vi, så barnen kan ta själva!

Superfräscht och fint hotell, fyrstjärnigt och det förstår man verkligen. Skönt att ha nära till Legoland också.

Långpromenad efter en lång dag
 

Hej vänner! Jag har haft en riktig skit-dag på jobbet, men det är lite så det är under den här perioden för oss lärare. Jag vill inte skriva så mycket om mitt lärarjobb här på bloggen så jag lämnar det vid att det var en riktigt jobbig dag.

Så det var faktiskt rätt så skönt att komma ut på en långpromenad med Natali på kvällskvisten. Vi bor ju nästan grannar och tänk att nedanför våra hus så finns det får och kor. Ganska ofattbart!

Det var en vacker försommarkväll. Det var riktigt skönt att få komma ut lite och prata av mig lite och tänka på annat också. Snart är jag föräldraledig några dagar också. Det ser jag fram emot! Ska bli sååå skönt med lite ledighet och mini-semestrar. Ja, vi har faktiskt flera mini-semestrar inbokade nu. Så underbart. Först bär det av till legoland denna helg, tyvärr säger väderprognosen att det ska regna då i Billund och sen nästa vecka åker jag och Zack till Jylland.

God morgon tisdag!

Stress, stress, stress och mitt i allt stress så ska förstås förskolan ha stängt idag! Gaaah! Tur att man har världens bästa svärföräldrar som ställer upp, hur skulle vi klara oss utan dom? Så, Leah ska vara hemma med farfar idag och det har hon verkligen sett fram emot.

Jag skulle ha kunnat tagit med henne till jobbet om det inte vore för att jag har omprov, betygsamtal med elever och sen ett långt möte tillsammans med dom andra engelskalärarna där vi ska sambedöma nationella proven. Jag tror inte Leah hade pallat att vara still och tyst så länge.

Här kommer lite fler bilder från söndagens mysiga event. Tur att det var en massa bloggare där, annars kommer jag inte själv med på mig…