bambi

Helgen i bilder
 

Tusen tack för att fina ord från er om mitt nya samarbete med Gastrofy – det värmer verkligen!

Jag har haft en intensiv helg. Jag är ledig på fredagar nu och startade fredagen med att besikta bilen. Den gick inte igenom besiktningen eftersom båda ljusen fram inte fungerade! Jag hade ingen aning om detta. Detta var det enda som var fel på bilen, men eftersom båda ljusen fram inte fungerade så måste vi på en återkontroll.

Min pappa är ju väldigt bilintresserad, så jag ringde till honom för att höra vad det kan vara för fel. Eftersom inga ljus fram fungerar så kanske det är något el-fel. Han ska kika på bilen och försöka hjälpa oss, annars får vi väl lämna in den.

Efter besiktningen så åkte jag in till stan och spelade lite Pokémon Go och lunchade med maken. Han jobbar nu vid Kungsträdgården (där finns det många bra Pokémons) så vi hade en mysig lunchdejt i närheten. Efter det så åkte jag hem igen och hämtade Leah som skulle till logopeden. Efter logopeden så stannade vi till vid Dunkin’ Donuts och köpte hem lite donuts till fredagsmyset.

På lördagen var det dags för ridskola för Leah. Det var ingen ridning första lektionen, utan barnen fick lära känna hästarna och läraren gick igenom reglerna och hur allt kommer att läggas upp. Leah tyckte det var lite tråkig lektion och längtar så mycket efter nästa gång då dom äntligen ska få sitta på hästryggen!

Igår så var jag faktiskt på event. Något som inte händer så ofta, men Loppi hade bjudit in till höstpepp-event och det var jättetrevligt att få träffa alla. Jag blev även inbjuden på deras vip-event som var precis efter höstpepp-eventet. Där fick vi bubbel, chokladfontän och kika på me&i‘s fina kläder.

 
Hoppas att ni får en bra start på nya veckan! <3
Yeah! Jag är Gastrofys nya kock!
God morgon vänner! Jag har nåt så roligt att berätta! Jag är så stolt och glad över detta – jag är Gastrofys nya kock! För er som inte känner till Gastrofy så är det middagskassar, där du själv får välja vilka middagar du ska äta. Då kommer 40 stycken av mina recept finnas hos dom, som ni kan välja mellan och ni kan prenumerera på (men det är ingen bindningstid)!
 
 

Jag har förstås valt ut mina och era favoritrecept bland dessa 40 recept. Jag tackade ja till att samarbeta med Gastrofy för att jag älskar deras koncept. Annars så är det ofta någon maträtt som man inte tycker om i dom där färdigplanerade matkassarna. Hos Gastrofy kan man byta ut och välja själv vilka maträtter man vill ha. Man betalar bara för dom råvaror man köper (man kan alltså välja att ta bort en råvara som man redan har hemma – och behöver då inte betala för den) och man kan även lägga till extra råvaror om det är något man behöver få hem.

Jag har ett erbjudande till er läsare – om ni blir medlemmar nu hos Gastrofy så får ni 200 kronor rabatt med rabattkoden Bambi

 

P.S. Eftersom Gastrofy erbjuder er en av mina veckomenyer så blir det ingen veckomeny här i bloggen idag, men nästa söndag dyker det upp igen som vanligt!

Att börja rida
 

God morgon fredag! Idag ska jag iväg och besikta bilen nu på morgonen – håll tummarna för att den går igenom! Sen ska jag iväg till logopeden med Leah. Vi har inte varit där på över en månad, så får se hur det går.

Imorgon ska Leah på sin första ridlektion. I onsdags ringde dom nämligen från ridskolan där jag satte Leah i kö för ett halvår sen ungefär och sa att det var ett barn som hade hoppat av. Så då fick Leah ta den platsen om vi ville och kunde. Jag tackade ja direkt till platsen och Leah ser verkligen fram emot att få börja rida. Första lektionen är dock bara teori.

Leah har alltid tyckt om djur, så jag tror hon kommer att älska att rida. Jag tog ridlektioner i några år förut, när jag var runt 10 år och älskade det. Jag kan sakna det ibland och maken säger att jag borde börja rida om jag nu saknar det men jag vet att det kostar mycket och har känt att jag inte har haft tid. Nu när Leah börjar så kanske jag blir ännu mer sugen och börjar rida igen, vi får se!

Hoppas att ni får en fin fredag!