bambi

God mat med goda vänner
 

God morgon ny vecka! Helgen kändes extra lång, vi hann med så mycket så jag tror att det var därför! Vi hade vänner över på middag i fredags, som sov över till lördagen, och när man startar helgen redan på fredagkvällen så känns helgen extra lång.

Vi gjorde i ordning favorit-potatisgratängen (jag dubblade bara receptet och körde i en långpanna) och stekte kycklingfiléer. Enkelt men så gott!

Gästerna hade med sig sin fina hund Wasa och Leah som önskar sig en hund mest av allt i världen blir överlycklig varje gång Wasa kommer hit (ja, eller vilken hund som helst). Jag växte upp med hund, först en chihuahua som hette Snoopy som jag hade i USA och sen när vi flyttade hit så skaffade vi en golden retriever som hette Lovisa. Jag kan sakna att ha hund och jag minns så väl den där starka längtan efter hund (jag fick tjata länge tills vi skaffade Lovisa). Men det är svårt att få ihop det när vi båda jobbar heltid…

Leah har istället fått en hamster. Jag har kanske inte visat er lilla Kiwi? Jag tror att jag kanske bara gjorde det på Instagram.

 

Leah har varit så duktig på att ta hand om Kiwi och tar ansvaret på allvar. Hon kollar varje dag så att Kiwi har mat, byter vatten varje dag och är med och gör rent buren.

Hoppas att ni får en fin vecka!